На вебсайті GC FixTech, доступному за адресою www.logiqlabs.com, одним з наших головних пріоритетів є конфіденційність наших відвідувачів. Цей документ про політику конфіденційності містить типи інформації, яка збирається та реєструється вебсайтом GC FixTech, і те, як ми її використовуємо.

Вебсайт GC FixTech www.logiqlabs.com є власністю компанії GC FixTech Sp. z o.o., яка веде діяльність під назвою Logiq Labs, та її дочірніх компаній, зареєстрованих у Польщі за номером компанії 387374924, юридична адреса: Минская 25B 03-808 Варшава, Польша.

Контактний телефон: (00)972 33769853

Запити для преси, юридичні запити чи скарги надсилайте на адресу info@logiqlabs.com

Якщо у вас виникли додаткові запитання або вам потрібна додаткова інформація про нашу Політику конфіденційності, зв’яжіться з нами.

Ця Політика конфіденційності стосується лише нашої діяльності в Інтернеті та дійсна для відвідувачів нашого вебсайту щодо інформації, яку вони надали та (або) збирають на вебсайті GC FixTech. Ця політика не застосовується до будь-якої інформації, зібраної в режимі офлайн або за допомогою інших каналів, окрім цього вебсайту.

Згода

Використовуючи наш вебсайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності та її умовами.

Інформація, яку ми збираємо

Персональна інформація, яку вас просять надати, та причини, за якими вас просять її надати, будуть повідомлені вам у той момент, коли ми попросимо вас надати вашу особисту інформацію.

Якщо ви зв’яжетеся з нами безпосередньо, ми можемо отримати про вас додаткову інформацію, як-от ваше ім’я, електронну адресу, номер телефону, вміст повідомлення та (або) вкладення, які ви можете нам надіслати, та будь-яку іншу інформацію, яку ви вирішите надати.

У разі реєстрації Облікового запису ми можемо запитати вашу контактну інформацію, включаючи такі дані, як ім’я, назва компанії, адреса, електронна адреса та номер телефону.

Як ми використовуємо вашу інформацію

Ми використовуємо інформацію, яку ми збираємо, різними способами, зокрема для такого:

1. Надання, експлуатація та підтримка нашого вебсайту.
2. Удосконалення, персоналізація та розширення нашого вебсайту.
3. Розуміння та аналіз того, як ви використовуєте наш вебсайт.
4. Розробка нових продуктів, послуг, функцій та функціоналу.
5. Спілкування з вами безпосередньо або через одного з наших партнерів, зокрема для обслуговування клієнтів, для надання вам оновлень та іншої інформації, що стосується вебсайту, а також у маркетингових та рекламних цілях.
6. Надсилання вам електронних листів.
7. Виявлення та запобігання шахрайству.
8. Файли журналів.

Вебсайт GC FixTech дотримується стандартної процедури використання файлів журналів. Ці файли реєструють відвідувачів, коли вони відвідують вебсайти. Усі хостингові компанії роблять це як частину аналітики послуг хостингу. Інформація, яку збирають файли журналів, включає IP-адреси, тип браузера, постачальника послуг Інтернету (ISP), позначку дати та часу, сторінки переходу/виходу та, можливо, кількість кліків. Вони не пов’язані з жодною інформацією, яка може ідентифікувати особу. Метою інформації є аналіз трендів, адміністрування сайту, відстеження руху користувачів на вебсайті та збір демографічної інформації.

Політика конфіденційності рекламних партнерів

У цьому списку ви можете знайти Політику конфіденційності кожного з рекламних партнерів вебсайту GC FixTech.

Сторонні рекламні сервери або рекламні мережі використовують такі технології, як файли cookie, JavaScript або вебмаяки, які використовуються у відповідних рекламних оголошеннях та посиланнях, що з’являються на вебсайті GC FixTech, і які надсилаються безпосередньо в браузер користувачів. Водночас вони автоматично отримують вашу IP-адресу. Ці технології використовуються для вимірювання ефективності рекламних кампаній та (або) для персоналізації рекламного контенту, який ви бачите на вебсайтах, які відвідуєте.

Зверніть увагу, що вебсайт GC FixTech не має доступу до цих файлів cookie, які використовуються сторонніми рекламодавцями, та не контролює їх.

Політика конфіденційності третіх сторін

Політика конфіденційності вебсайту GC FixTech не поширюється на інших рекламодавців або вебсайти. Отже, радимо вам ознайомитися з відповідною Політикою конфіденційності цих сторонніх рекламних серверів для отримання докладнішої інформації. Вона може включати їхню практику та інструкції щодо відмови від певних опцій.

Ви можете вимкнути файли cookie за допомогою індивідуальних параметрів браузера. Докладніша інформація про керування файлами cookie у веббраузері доступна на відповідному вебсайті браузера.

Права щодо конфіденційності згідно з CCPA (не продавайте мою особисту інформацію)

Відповідно до CCPA, серед інших прав, споживачі в Каліфорнії мають право:

1. Просити, щоб компанія, яка збирає персональні дані споживача, розкривала категорії та конкретні персональні дані, які компанія зібрала про споживачів.
2. Попросити компанію видалити будь-які персональні дані про споживача, які компанія зібрала.
3. Просити, щоб компанія, яка продає персональні дані споживача, не продавала персональні дані споживача.
4. Якщо ви подаєте запит, у нас є місяць на відповідь. Якщо ви хочете скористатися будь-яким із цих прав, зв’яжіться з нами.
5. Право заперечити проти обробки. Ви маєте право заперечити проти нашої обробки ваших персональних даних за певних умов.
6. Право на портативність даних. Ви маєте право вимагати, щоб ми передали зібрані нами дані в іншу організацію або безпосередньо вам за певних умов.
7. Якщо ви подаєте запит, у нас є один місяць, щоб відповісти вам. Якщо ви хочете скористатися будь-яким із цих прав, зв’яжіться з нами.

Інформація про дітей

Іншою частиною нашого пріоритету є додавання захисту для дітей під час користування Інтернетом. Ми закликаємо батьків та опікунів спостерігати, брати участь та (або) контролювати та керувати їхньою діяльністю в Інтернеті.

Вебсайт GC FixTech навмисно не збирає будь-яку персональну ідентифікаційну інформацію від дітей віком до 13 років. Якщо ви вважаєте, що ваша дитина надала подібну інформацію на нашому вебсайті, ми настійно рекомендуємо вам негайно зв’язатися з нами, і ми докладемо всіх зусиль, щоб негайно видалити таку інформацію з наших записів.